Bedrijfsuitje

Vanaf €12,50 per persoon
  •  
Deze organisaties gingen u al voor:

Bedrijfsuitje in Utrecht!

Een actief en uniek bedrijfsuitje op het water! Suppen, kanoën of allebei, het kan allemaal bij Dagjesuppen.nl. Wij zetten graag een compleet programma voor u  klaar. Wij proberen een zo compleet mogelijk plaatje voor jullie bedrijf neer te zetten. Een instructie vooraf is altijd inclusief maar we kunnen ook met instructeurs mee het water op. Van te voren kan iedereen ontvangen worden met een hapje en drankje. Liever iets eten en drinken tijdens de pauze halverwege of achteraf een biertje en bittergarnituur? De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat uw wensen achter en wij zorgen voor een mooi programma!

Suppen en kanoën
Iedereen kan kiezen tussen een sup of kano! Suppen en kanoën zijn beide zowel in- en ontspanning op het water. Al peddelend de stad verkennen en actief bezig zijn. We starten met een korte instructie zodat iedereen veilig het water op kan. Suppen en kanoën is een perfecte combinatie voor een grote groep, beide gaan ongeveer even snel. Op deze manier kunnen we 90 personen tegelijk op het water laten. Diverse mooie routes door Utrecht en omgeving. Met of zonder instructeur.

Steppen
Wij verhuren sinds kort ook kickbikes. Op deze leuke sportieve stepjes kun je alle mooie plekjes van Utrecht ontdekken. Step aan de hand van een GPS-tocht, fototocht of andere leuke manieren.

 

Activiteiten

Keuze uit verschillende sportieve, unieke en leuke activiteiten!

Suppen

Suppen

Inspanning en ontspanning op het water. Na een korte instructie kan iedereen een leuke ronde op het water maken!

Kanoën

Kanoën

Peddelen door de mooie wateren van Utrecht. Eén- en tweepersoons kano's en genoeg om met een groep samen te water te gaan.

Steppen

Steppen

Een rondje Singel over het water is mooi, maar over het droge is minstens zo leuk! Daarnaast zijn er talloze routes door heel Utrecht.

Jeu de boules

Jeu de Boules

Een opkomende sport in een hippe bar. Heel erg leuk om tegen elkaar te strijden en een balletje te gooien met een biertje en hapje.

Extra's

Maak het bedrijfsuitje compleet met een drankje en hapje.

 

Welkomstdrankje
(+ €3,-)

Koffie, thee of een fris of biertje voor de activiteit. Precies naast de opstapplek.

Gekoeld blikje drinken
(+ €2,50)

Water, cola of een biertje mee op het water of op de step. Ideaal voor een pauze onderweg.

Bittergarnituur
(+ €7,50)

Lekker na de activiteit op terras een bittergarnituur en drankje.

Hamburger
(+ €15,-)

Lunch of avondeten voor of na de activiteit. Vegetarisch ook mogelijk. Inclusief drankje.

Liever maatwerk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!