Kanoën in Utrecht!

Kano huren in Utrecht

Dagjesuppen.nl is een sup- en kanoverhuur Utrecht. Een kano huren in Utrecht gaat gemakkelijk en snel bij Dagjesuppen.nl. 

Utrecht is een fantastische stad om vanaf het water te ontdekken. Afgelopen jaar stroomt de Singel weer rondom het oude stadcentrum van Utrecht. Maar wie echt Utrecht wilt verkennen moet door de Oude of Nieuwe Gracht peddelen. Deze routes leiden je dwars door het centrum van Utrecht. Bekijk alle routes hier.

Kanohuren.nl verhuurt haar kano’s vanaf april 2021. Na een succesvol verhuurjaar van sups hebben we besloten om ook kano’s te verhuren. Kanoën is voor iedereen toegankelijk.

Start op onze locatie pal aan de Singel waar je gebruik kunt maken van alle faciliteiten. Zo kun je nu omkleden, naar de toilet en een drankje kopen om het water mee op te nemen. Je kunt een waterdichte zak en zwemvest pakken. Laat je bagage achter bij ons start met peddelen. Na het reserveren krijg je van ons een bevestiging. 

Je kunt kiezen uit vijf verschillende kano’s. De groengele kano is de sit-in kano. Dit is de meest standaard kano in ons assortiment. Hier is ook een tweepersoonsvariant van. De blauwe kano op de onderste foto is de open kano. Deze zijn wendbaarder en iets langzamer dan de standaard kano. De blauwe kano heeft dezelfde snelheid als de sup. Van deze variant is er een familiekano en kinderkano.

Een voordeel van de uitbreiding is dat het nu mogelijk is om met de hele familie of vriendengroep Utrecht vanaf het water kan verkennen. Kanoërs in de kano en suppers op de supplank.