Schoolgroep

Vanaf €8,- per leerling
  •  

Dagje Utrecht met school!

 

Peddelen met pubers!
De leerlingen kunnen op een actieve manier Utrecht vanaf het water ontdekken en een (nieuwe) sport uitproberen. Stap op de supplank of in de kano en peddel samen met de leerlingen en instructeurs door de Oude Gracht, Singel of Kromme Rijn. Uniek en superleuk!

Verschillende mogelijkheden
We bieden verschillende programma’s aan. Suppen of kanoën leent zich perfect voor een wisselprogramma, bijvoorbeeld met steppen of andere leuke teambuildingsactiviteiten. Bij elk programma zetten wij een
gediplomeerde instructeur in en begeleiden wij de leerlingen op het water zodat ze iets leren en veilig thuis komen!

Veilig en verantwoord
Het programma is volledig in de buitenlucht en dus heel veilig! Omdat het Corona-proof is kan het in principe altijd doorgaan. Om het programma voor u zo verantwoord mogelijk aan te bieden hebben wij zeer coulante annuleringsvoorwaarden. Namelijk tot 7 dagen vooraf kosteloos annuleren of verzetten zonder opgave van reden!

Maatwerk
Past ons programma niet helemaal bij uw plannen? Laat het ons gerust weten. Er is veel mogelijk! Zoals losse verhuur van onze boards en kano’s.

Gratis LO sectie uitje?
Voor de Sectie LO bieden we ter kennismaking bovenstaand programma
gratis aan. Neem contact op voor de mogelijkheden.  Sportief, coronaproof en gezellig! 

Activiteiten

Keuze uit verschillende sportieve, unieke en leuke activiteiten!

Suppen

Suppen

Inspanning en ontspanning op het water. Na een korte instructie kan iedereen een leuke ronde op het water maken!

Kanoën

Kanoën

Peddelen door de mooie wateren van Utrecht. Eén- en tweepersoons kano's en genoeg om met een groep samen te water te gaan.

Steppen

Steppen

Een rondje Singel over het water is mooi, maar over het droge is minstens zo leuk! Daarnaast zijn er talloze routes door heel Utrecht.

Jeu de boules

Jeu de Boules

Een opkomende sport in een hippe bar. Heel erg leuk om tegen elkaar te strijden en een balletje te gooien met een drankje en hapje.

maatwerk

Vraag vrijblijvend een offerte aan!