Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Schoolgroep

Snelle details

Dagje Utrecht met school!

  • 20+ jaar ervaring met schoolgroepen
  • Wisselprogramma
  • Eigen verhuur
  • Scherpe prijzen

Peddelen met pubers!

De leerlingen kunnen op een actieve manier Utrecht vanaf het water ontdekken en een (nieuwe) sport uitproberen. Stap op de supplank of in de kano en peddel samen met de leerlingen en instructeurs door de Oude Gracht, Singel of Kromme Rijn. Uniek en superleuk!

Verschillende mogelijkheden

We bieden verschillende programma’s aan. Suppen of kanoën leent zich perfect voor een wisselprogramma, bijvoorbeeld met steppen of andere leuke teambuildingsactiviteiten. Bij elk programma zetten wij een gediplomeerde instructeur in en begeleiden wij de leerlingen op het water zodat ze iets leren en veilig thuis komen!

a group of people rowing a boat in the water

Suppen

Suppen is helemaal hip and happening! Het betekent inspanning en ontspanning! Het is een toegankelijke sport en met een korte instructie (door ons) voor iedereen toegankelijk.

a boat floating along a river next to a body of water

Kanoën

Utrecht is een fantastische stad om vanaf het water te ontdekken. Per één of per twee personen in een kano. Als je echt Utrecht wilt verkennen, moet door de Oude of Nieuwe Gracht peddelen.

a group of people playing instruments and performing on a stage

Jeu de Boules

Een opkomende sport in een hippe bar. Heel erg leuk om tegen elkaar te strijden en een balletje te gooien met een biertje en hapje.

a boat floating along a river next to a body of water

Opdrachtentocht

Om deze te ontdekken krijgen leerlingen een foto & opdrachtentocht mee. De leerlingen gaan in groepjes op pad om zoveel mogelijk opdrachten te voldoen en zo te strijden voor de prijs.

Vraag aan!