Ontdek Utrecht vanaf de step!

Huur je step en ga steppen door Utrecht!

Uniek en leuk om te doen. Steppen ofwel kickbiken door Utrecht. Huur de kickbike voor 1,5 uur tot 4 uur. Steppen is sportiever dan wandelen en toegankelijker dan fietsen, en daarbij ook leuker. Ideaal voor de sportieveling of recreant. Genoeg variatie dus. Groepen tot 20 personen kunnen ook gebruik maken van de step. Of giet het in een mooi wisselprogramma met suppen of kanoën. Bekijk de groepenpagina voor meer informatie. 

Recreanten gaan ongeveer 10 kilometer per uur, sportievelingen rond de 18 kilometer per uur. 

Vanuit onze locatie in het centrum van Utrecht kun je diverse mooie routes steppen door de natuur of binnenstad. De Oude Gracht is om de hoek, erg leuk om een keer langs een terrasje te steppen. Daarnaast raden wij sterk onze favoriet sterk aan: het rondje Singel. Dit rondje leid je om de historische binnenstad van Utrecht en het fietspad is met een aantal hoogteverschillen erg leuk om te doen. Neem een pauze bij een van de vele restaurantjes of neem voor onderweg een drankje mee om in het park op te drinken. 

Voor de natuurfan hebben we ook langere routes door de groene omgeving van Utrecht. Step langs Kasteel Rijnauwen of het prachtige Amelisweerd.

Een stephuren bij Dagjesuppen.nl betekent:

  • Bagagedepot
  • Omkleedruimte
  • Wc in de buurt
  • Routeadvies
  • Instructie

Benieuwd naar Utrecht vanaf de step? Reserveer dan een moment en kom steppen!